Eigenlijk niets minder dan een bijna heilig ritueel, het eten van een Opperdoezer Ronde. Culinair recensent Jurriaan Geldermans legde aan WijNoordHolland uit hoe je het meeste kunt genieten.

‘ (…) Je neemt een diep bord. Daar leg je de aardappeltjes in en je legt er echte boter op. Door de warmte smelt de boter. Wat je dan doet is het bord lichtjes naar je toe kantelen. Je prikt een aardappel en haalt die dan door de boter. Dat is het.’ Lees het hele artikel op:http://www.wijnoordholland.nl/index.php?cID=29174#.U6qvGBZUN45

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s