Op bezoek bij Restaurant Lucas Rive

Opperdoezer Ronde teler Koos Zwaan ging deze week langs bij verschillende chef koks om een heerlijke lading Opperdoezer Ronde te bezorgen. Ook bij Restaurant Lucas Rive worden de Opperdoezers de komende tijd weer verwerkt in de heerlijke gerechten.

Het favoriete recept van Lucas Rive?

Geprakte Opperdoezers met roomboter en zeezout, lauw / warm, grof gehakt met Langoustines.

20160716_Lucas Rive 3

Zien we jullie komende week, tijdens de lunch op het zonnige terras van Restaurant Lucas Rive? Zorgen wij voor heerlijke gerechten met de Opperdoezer Ronde. Tot snel!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s