Gevulde Opperdoezer Ronde met Hollandse garnalen

Op zoek naar een zomerse, goed vullende, maar gevarieerde salade? Deze zomerse salade vol garnalen, groenten en Opperdoezer Ronde voldoet aan alle eisen!

Ingrediënten

  • 500 g Opperdoezer Ronde
  • Hollandse garnaaltjes
  • 75 g crème fraîche
  • Kruiden/kress ter decoratie

Bereidingswijze

  1. Boen de aardappels schoon.
  2. Kook de aardappels in ca. 15-20 gaar.
  3. Giet de aardappels af en laat ze afkoelen.
  4. Hol de aardappels met een lepel uit.
  5. Vul ze met Hollandse garnalen.
  6. Top hem af met een toefje crème fraîche en maak af met wat groen

 

Eet smakelijk!

Bron: Allerhande

Lekker gekookt? Deel het eindresultaat met ons via #kokenmetopperdoezerronde.